Ekokunkku – tavarat kiertoon!

Ekokunkku on Meri Peltosen vuonna 2013 perustama kierrätyspalveluyritys. Ekokunkku kuljettaa helposti ja nopeasti turhat tavarat pois kierrätykseen tai kaatopaikalle. Ekokunkku toimii pääkaupunkiseudulla.

Kuolinpesät

Me olemme hoitaneet kuolinpesien asuntoja ja varastoja tyhjiksi jo vuosia tyylillä ja ammattitaidolla.

Ekokunkku tyhjentää kokemuksella kuolinpesät, asunnot, autotallit ja varastot. Ekokunkku tyhjentää ja siivoaa huoneiston ja varastot sen jälkeen kun olette vieneet arvotavarat pois. Soita meille niin sovimme teille sopivan ratkaisun kuolinpesän tyhjennykseen.

Kuljetuksen tilaus

Voit tilata kuljetuksen www lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla. Meidät saa parhaiten kiinni puhelimitse 044 577 7754 klo 15-20 tai sähköpostitse meri@ekokunkku.fi.